Dv 1 desembre | 22 h | PREU TAQUILA: 1 joguina nova
Com hem fet els ultims 10 anys, aquest any tornem a fer un concert per col.laborar amb la Creu Roja per recollir joguines, per que cap nen es quedi sense. Aquest any torna a la Mirona de Salt (Girona).

1 entrada = 1 Joguina

Aquest any toquen:
  • - Shouting Last

  • - Failovers

  • - Max Power

Us esperem a tots!!!! No hi falteu!!!
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.
Shouting Last
Shouting Last/Metal
​Shouting Last es va formar a Girona l'any 2015. Amb influències de Metall, Rock, blues, new metal. Els 4 experimentats membres de la banda, Pep Moreno (free taxis, Sarcorp), Enric Ramos ( Sexy toys, bolondo), Albert Xifra (Free Taxis, La banda del yuyu) i Rober Garcia ( Head Injury, Hot Staff) treuen un groove metall de denominació pròpia gironina en català. En plena composició de nou material l'any 2016 van ensenyar al món dues creacions R.I.P i Desperta que es poden escoltar a les principals plataformes digitals (iTunes, Spotify, Deezer), seguit per un recent videoclip estrenat el passat Febrer del 2017. Després de tancar el festival "The blackout fest" el passat Desembre 2016 i amb un public molt es preparan per començar a girar.
Failovers
Failovers/Rock electrònic
Failovers és un trio de rock electrònic que neix durant el 2011 a la ciutat de Girona. Línies potents de baix, caixes de ritme, guitarres i sintetizadors, tot mesclat amb unes lletres que volen reflectir la part més obscura i amarga de l'amor i les persones. Després d'una primera gravació i alguns concerts per diverses poblacions de Girona, el grup decideix reinventar-se i fer un gir a les seves composicions, dotant-les d'un aire més orgànic, enèrgic i visceral, però sense perdre l'essència electrònica. Actualment, el grup està centrat en la gravació del seu últim treball, en el que donaran a conèixer la seva nova proposta.
Max Power
Max Power/Rock Dur
Grup de rock dur de les comarques Gironines, sense complexes i molt directe. Lletres poca solta i amb gran sentit de l’humor. Potents riff’s i demolidors “solos” de guitarra de la mà d’en Martí i contundents bases rítmiques amb en Dani Z i en Donsi. A la veu, un cantant de pes, en Pitu. Cançons com “Camión from Hell”, “Descontrol de alcoholèmia”, “Domingo Resaca”, Sr. Putero” o “Sube el volúmen” són cantades per un públic entregat, que gaudeix dels concerts. Sempre amb una cervesa a la mà i un somriure a la boca. Típica i mítica és la seva frase “Somos Max Power y hacemos jodido rock’n’roll”!