Dv 29 setembre | 22.30 h | Entrada Gratuïta
logotip_17-1200x600.jpg

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Roko Banana, Agnès & The Pèpits, Person Person i Liar Desire han estat seleccionats pel jurat de la primera fase de l’ INTRO per passar a les semifinals del concurs. Un total de 8 bandes han participat a “Strena’t a l’INTRO”, la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2017, seleccionades entre les 30 que van presentar els seus projectes a la convocatòria. La primera fase es va celebrar en escenaris del Festival Strenes els dies 7 i 28 d'abril.

Després de la deliberació, el jurat ha hagut de prendre la difícil decisió d’escollir 4 bandes de les 8 participants a aquesta fase. Els membres del jurat, la fotògrafa i músic Xènia Gasull, els periodistes Pau Planas i Rocío Rodríguez, de la revista La Tornada, i l'activista musicalCristina Valverde (Orella Activa, Territori Underground), han destacat la qualitat de les bandes presentades i la sorprenent bona actitud sobre l'escenari de bandes molt emergents. Al llarg de totes les fases el jurat anirà canviant i incorporant professionals de l’àmbit de la música.

La propera fase són les semifinals, que se celebraran a La Mirona de Salt el 29 de setembre. Les bandes semifinalistes podran actuar de teloneres de grups programats en aquest espai.

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

Roko Banana
Roko Banana/Rock, indie rock, grunge
Maki (Veu, Guitarra) Edu (Baix) Àlex (Bateria)
Agnès & The Pèpits
Agnès & The Pèpits/Música de cantautor
Agnès & The Pepits és un grup que va néixer a mitjans d’estiu del 2014 a la Garrotxa que produeix música de cantautor amb un caire folk. El grup és format per tres membres: l’Agnès Algueró, ànima i motor del grup ja que tot i la seva joventut va decidir encetar el seu propi projecte per crear les seves pròpies composicions a la seva manera desprès d’una trajectòria que inclou conjunts instrumentals com els Ministrers de l’Escola Municipal de Música o diverses col·laboracions amb l’Àngel Girona. Per poder tirar endavant el projecte l’acompanyen un parell de còmplices molt diferents, per una banda, en Dani López, un increïble i excepcional multi-instrumentista amb gran capacitat per les harmonitzacions i per l’altra, en Miquel Pascal, un músic amb dilatada experiència musical. Aquest és el trio que hi ha darrera d’Agnès and The Pèpits, prometent un espectacle per a tots els públics.
Person Person
Person Person/Indie
Un universo sonoro de tres mitades concebido en un lugar seguro, empezará a brotar de esta página. Es nuestro regalo para vosotros. ¿Serán calcetines?
 Liar Desire
Liar Desire/Rock
Aida Velázquez (vocals/guitar), Albert Berlana (lead guitar), Aitor Chaparro (bass), Albert Susmozas (drums), Carlos Peñafiel (keyboards)