Ds 21 octubre | 21.30 h | Ant: 10€ Taq: 12€
BARBABLANCA
BARBABLANCARock dur
barbablanca-02-mirona.jpg
BARBABLANCA
10€ Entrada Anticipada
  • Ds 21 octubre | 21.30 h | Ant: 10€ Taq: 12€
  • *Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

«Un tro a la nit» és el disc debut de Barbablanca, un treball amb 12 cançons de Rock dur, molt melòdiques, amb estructures atractives i veus molt treballades. Un disc ple de llum, colors i sensacions variades que faran les delícies dels fans del gènere i grups com Deep Purple, Led Zeppelin o Iron Maiden, i molt especialment dels seguidors de Sangtraït.

De fet dos dels components de Barbablanca són Martín Rodríguez i Josep Maria Coromines “Coro”, tots 2 ex components del mític grup de la Jonquera.

El grup es va formar fa uns anys però és ara quan presenten el seu primer disc “Un tro a la nit”. La seva primera actuació va ser per un concert solidari pel gran incendi de l’Empordà. En un principi va ser una idea de grup instrumental però mica en mica es van anar sumant components nous a la banda fins arribar a la formació actual: Roger Batlle (Veu), Josep Maria Coromines “Coro” (Guitarra), Toni Bernal (Baix), Martín Rodríguez (Bateria) i Dany Llop (guitarra).

El primer single del disc “He vist la llum”, del que en breu estrenarem el videoclip, ja es pot escoltar diàriament a emissores com Rock Fm.

Després del concert continua la festa!!!!