Dv 18 maig | 22.30 h. | Anticipada 18€ / Taquilla 22€

* obertura de portes 22 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

ELS AMICS DE LES ARTS

Una de les bandes clau del pop-rock català presenta, dins el Curtcircuit, el seu últim treball “Un estrany poder”, un disc ple de pop, optimisme i un cru sentit de l’humor que puja un esglaó essencial de la seva imparable carrera. Quatre dates a diferents sales de concerts de Catalunya on interpretaran les seves cançons creades per a ser cantades a cor multitudinari en les que destaquen els seus arranjaments electrònics. Onze anys de trajectòria musical, quatre àlbums d’estudi i tres Discos d’Or els avalen com a banda indispensable del nostre país que obren ara una nova etapa.

SR. OCA

Els guanyadors del Sona9 2017, Senyor Oca, són un dels principals referents de l’anomenat Rap de la Terra i ens presenten el seu últim treball discogràfic, el tercer de la seva trajectòria musical, “Atomosfera”. El seu hip hop experimenta amb diferents sons urbans, aposta per un missatge contundent de crítica social i ens transporta als ritmes més clàssics dels anys ‘90, amb una marcada influència del dub, el reggae i el drum N bass. Presenten, dins el Curtcircuit, un viatge de 12 temes pensats per reflexionar, vibrar i ballar en directe.