VARGAS BLUES BAND

Dv 8 setembre | 23 h | Ant: 12€ Taq: 15€ | COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

◆ VARGAS BLUES BAND ◆

 

Javier Vargas guitarrista de blues i rock, fundador i líder de la Vargas Blues Band. Ha gravat una vintena d'àlbums d'estudi amb la Vargas Blues Band i tres en directe, així com diversos DVD dels seus concerts i diferents recopilacions, tot això durant els seus més de vint anys de treball amb la seva banda. Ha col·laborat amb músics de la talla de Carlos Santana, Glenn Hughes, Raimundo Amador, Miguel Ríos, Andrés Calamaro, Prince, Devon Allman, Carmine Appice, Paul Shortino i molts més. També va gravar un cd amb Double Trouble, la banda de Stevie Ray Vaughan.
Javier ha estat valorat per Carlos Santana com un dels grans guitarristes i nominat als Grammys americans pel seu tema Blues Latino gravat en Santana Brothers i multidimensional Warrior.

Vargas Blues Band es troba de gira per Europa i Amèrica, en aquesta ocasió amb una artista convidada, cantant i guitarrista, argentí - alemanya Vanesa Harbek, presentant el xou Latin Blues Experience.


FACEBOOK VARGAS BLUES BAND

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE