fbpx

Ds 8 juny | 22.30 h. | Anticipada 23€ / Taquilla 27€ 

* obertura de portes 22 h.
VENDA FÍSICA ANTICIPADA:  

Moby Disk - Girona
Partisano - Girona
Discos Quim - Figueres
Martulina - Vic
Revoler - Barcelona
Partisano - Barcelona
AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS DE PARE/MARE o TUTOR LEGAL: full de responsabilitat.

AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS D’UN MAJOR D’EDAT que no és el pare/mare o tutor legal: full autorització.

ILEGALES

Penjant el cartell de "sold-Out" a les principals ciutats de la peninsula, ILEGALES arriba per presentar "Rebelión". La cita assegura tones d'electricitat i fuetades de rock de la mà dels asturians. Amb un disc que ha arribat al núm. 7 entre els discos més venuts de tot l'estat. Editat des del seu pròpi segell -La casa del Misterio-, Ilegales torna als seus sus orígens amb un disc carregat de rock, cançons quasi punks però plenes de missatge i contundència. I com no pot ser d'altra manera, Jorge Martínez i la seva banda tocaran les cançons del nou àlbum però també els éxits que els convertiren en un dels grups de rock més emblemàtics i endemoniats de tot l'estat. La furia d'ILEGALES al crit de "Rebelión" a la Mirona el proper dissabte 8 de juny.

PARAÍSO PLÁSTICO

PARAÍSO PLÁSTICO arriba carregat de rock alternatiu, stoner i pinzellades de post-rock. El projecte liderat pel music banyolí Carles Sucarrats transmet des de la primera nota una amalgama sonora directe i honesta. Sense la pressió de cenyir-se a cap estil concret, degut en gran part a la veterenia i recorregut.

El grup el formen; Sergio Ledesma a la veu (Exxasens, Nonimage). Carles Sucarrats a la guitarra (Fang, Praga, Tom Hagan, Rooms). Óscar Martínez a la bateria (Without, Miau miau, Tom Hagan), Xavi Olmos al baix (Joe Lamborghini, El Hombre
Dinamita, Atomic Bufalo), i Jordi Ruíz a la guitarra i sintetitzadors (Exxasens, Nonimage, Lume!, Playmotive). I presenten el seu primer Lp: "Aquí no hay vida inteligente" (2019).