fbpx

Dv 10 maig | 22 h. | PRIMERES 500 8€ /  ANTICIPADA 10€ / TAQUILLA 12€

* obertura de portes 21 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

MANU GUIX

Manu Guix és un compositor, cantant i pianista, ha estat arrelat al món de la música de ben petit. La seva discografia suma 5 treballs discogràfics propis, però també ha creat infinitat de bandes sonores per a musicals com “ El Petit Príncep”. L’any 1998 va guanyar el premi Butaca per  "El Somni de Mozart" com a millor director musical. Actualment combina la seva faceta de cantant amb la feina de professor de l’acadèmia televisiva d’Operación Triunfo.

CESK FREIXAS

Cesk Freixas és un cantant i escriptor molt conegut dins l’escena musical catalana. La seva discografia compta amb 7 treballs discogràfics i també ha escrit 2 llibres. A les seves esquenes porta més de 1700 actuacions i diversos premis per la seva trajectòria. Aquest 2019 celebra els seus 15 anys en el món de la música i ho fa amb un nou disc “Festa Major”, un treball impregnat de cançons amb un so molt positiu.

PORTO BELLO

Porto Bello neixen a Altafulla el mes d‘octubre de 2015 de la complicitat de dos germans, Joanet (bateria de Buhos) i Tonet Blàzquez.

Com a show musical i visual, es pretén crear l'atmosfera Porto Bello, un port abstracte i inexistent que tots tenim situat a la nostra imaginació on sonen melodies de quasi bé tot el món sencer barrejant-les amb la música que ens fa moure aquí com l'ska, reaggae, rumba, rock, punk…etc. Un port que s'il·lumina i s'omple de gent cada nit per a qualsevol que vulgui passar una molt bona estona. El 2019 han publicat el seu segon disc “L’ull de la tempesta”.

CLHOE PHILIPS

Clhoe Phillips americana de naixement i catalana d’adopció, va estar durant 7 anys vivint  amb una família a Vilanova i la Geltrú i al tornar als EEUU, va escriure la cançó “Barcelona”, fruit de l’enyorança. Avalada per Halldor Mar (Katalonski), el seu segell discogràfic, va apostar per ella, i va editar una autèntica oda de pop fresc a la capital catalana, que també s’ha transformat en un passeig pels punts més significatius de la ciutat en el seu nou videoclip.

La cantant vols instal·lar-se definitivament a Barcelona i estudiar música i teatre musical.

NIL MOLINER

Nil Moliner va ser un dels artistes revelació del 2018 a l’estat espanyol. El seu primer EP es va presentar al mercat  de manera independent amb una gran acollida i més de 8.5 milions de reproduccions. Amb un impuls d’aquestes dimensions va engegar la seva primera gira nacional per 23 ciutats i més de 4,000 entrades venudes. Aquest 2019, sens dubte serà l’any que marcarà un abans i un després en la carrera musical de l’artista que està cridat a convertir-se en un dels grans fenòmens.