fbpx

Ds 18 maig | 22 h. | Anticipada 12€ / Taquilla 15€ 

* obertura de portes 21.30 h.
VENDA FÍSICA ANTICIPADA:  

BENZINERIA BP - SALT

Carrer de Bescanó, 25, 17190 Salt, Girona.
MUSICAL EIXIMENIS - GIRONA
Carrer D'en Francesc Eiximenis, 18, 17001 Girona

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

THE OTHER DOORS

THE OTHER DOORS es una banda creada per reviure la màgia d’un dels personatges i grups mes mítics dels anys 60. Un potent directe, amb la màxima fidelitat als originals, ens dibuixa un repàs complert als temes mes emblemàtics dels discos de THE DOORS.

Un viatge a través del temps y de la historia del rock, Roadhouse blues, Break on through, The end, riders on the storm, light my fire, soul kitchen, Peace Frog, L.A.Woman, love me two times, when the music’s over, the unknown soldier, people are strange, touch me, five to one i molt mes.

LA KOZMIC BAND

LA KOZMIC BAND revisa els temes més emblemàtics de Janis Joplin i ofereix un espectacle de Rock Blues d'alt voltatge amb l'actitud enèrgica i visceral de les bandes de Rock de finals dels seixanta.

L'any 2005 quatre músics de l'escena Blues Rock barcelonina decideixen ajuntar-se per recuperar l'herència musical que va deixar Janis Joplin en la seva curta però intensa carrera, en desaparèixer l'any 1970 enmig de l'enregistrament del seu mític àlbum "Pearl". Janis Joplin, coneguda per ser un dels símbols de la contracultura, fou sens dubte una de les artistes més transgressores del segle XX, no només per ser la primera dona de l'història del Rock, també per ser la primera cantant blanca de la història del blues.