fbpx

Dv 12 abril | 23 h. | Anticipada 20€ / Taquilla 25€ 

* obertura de portes 22.30 h.
VENDA FÍSICA ANTICIPADA:  

BENZINERIA BP - SALT

Carrer de Bescanó, 25, 17190 Salt, Girona.
MUSICAL EIXIMENIS - GIRONA
Carrer D'en Francesc Eiximenis, 18, 17001 Girona

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

ROBIN TORRES - Tribut a MECANO

Han passat 25 anys des de que Mecano va presentar la seva última gira Aidalai Tour i dos generacions després la seva música segueix molt present entre el gran públic. Per comemorar aquest aniversari neix de Hija de la luna, un projecte tribut, del grup més important del pop estatal. Un conciert que ofereix al públic una reproducció clonada del mític grup, que sobrepasa el tribut, convirtint-se en tot un espectacle musical.

La semblança física i vocal de Robin Torres amb Ana Torroja és sens dubte la clau de l'èxt d'aquest grup sevillà i el que diferencia la banda per sobre de qualsevol altra tribut. Robin, que va participar a l'edició 2015 del programa de Tele5, La Voz, fue elogiada por la seva capacidad interpretativa per Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú o Antonio Orozco. La premsa nacional també es fa fer ressó d'aquest punt diferenciador de l'artista en la interpretació i a Hija de la Luna ho demostra amb escreix.