fbpx

Dv 25 gener | 22 h. | Anticipada 12€ / Taquilla 15€ 

* obertura de portes 21.30 h
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

O'FUNK'ILLO

O'Funk'illo, el retorn de la banda original. Els creadors del funky andalús "embrutessío" tornen amb magnificència i celebren els seus 20 anys de carrera amb "20 Anys Ajierro & 30 Amics Embrutessío '" (Spyro music, 2018), amb la distribució de Maldito Records; un disc doble que des del 23 F està en totes les plataformes digitals i en totes les botigues físiques, amb les seves millors cançons gravades de nou i amb trenta col·laboracions de luxe.

El 1998 neix una super banda a Sevilla anomenada Els Motherfunkers, formada per quatre dels millors músics de la ciutat. Dos anys després i després de canviar el nom, va aparèixer al mercat el disc que va regirar els budells de funk / rock / metall a Espanya: O'FUNK'ILLOacababa de llançar el seu primer llarga durada i la indústria musical i el públic sobirà es van posar a seus peus. Després d'aquest primer disc homònim, el van seguir altres quatre que van portar a la banda a tocar en els festivals més prestigiosos del país, a guanyar nombrosos premis i a donar més de 1.500 concerts en la seva carrera fins a la seva desaparició el 2016.

En 2018, 20 anys després de la seva creació, O'Funk'illo reapareixen amb magnificència amb la FORMACIÓ ORIGINAL formada per Andreas Lutz (Veu), Pepe Bao (Baix) i Javi Marssiano (Guitarra), els creadors del "Funky Andalús Embrutessío "amb un disc doble amb tots els seus èxits gravats de nou amb col·laboracions de luxe. Una veritable festa de disc per a un 20 aniversari BRUTAL.

DECELERATRIX

DECELERATRIX neix l’any 2015, després de que un grup d’amics provinents del món del metal de Barcelona decidissin juntar-se per tocar un estil que tenien ganes de provar: el Funk-Rock. 

Grups com Red Hot Chili Peppers, O’Funk’illo, Rage Against The Machine o Incubus són clares influències de la banda.
Després de dos anys tocant per festes majors fan el llençament del videoclip “Sr. Groovopoulus” (2017). Seguidament fitxen per la companyia discogràfica Music Bus Records, i a finals del mateix any publiquen el seu primer LP “A Tot Drap”.

Amb bogeria, sentit de l’humor i camises hawaianes, DECELERATRIX fa un estil festiu, enèrgic i amb molt de groove.