Ds 22 setembre | 22 h. | Entrada Gratuïta 
* obertura de portes 21.30 h.  

NAÖS

NAÖS és un grup de rock alternatiu amb influències de Muse, Foo Fighters, RHCP, Incubus, Queen, System Of A Down... agafant tots els elements característics d'aquests formacions musicals i creant un estil propi acompanyat per un potent i desenfadat directe. 
La seva trajectòria musical els ha portat a girar per diferents indrets de Catalunya (Tarragona, St Feliu, Girona, L'Escala, L'Estartit...) presentant el seu primer treball, Ancient Era, format per 8 temes propis enregistrats a l'estudi Ultramarinos (St Feliu)

PRESIDENT XAI

President Xai és una jove banda emergent de comarques gironines que uneix soul, rock, ska, reggae i música balcànica amb l'objectiu de crear un directe enèrgic i dinàmic, amb temes propis en català i castellà i versions de grups i artistes com The Cat Empire, Molotov Jukebox o Amy Winehouse. President Xai acaba de publicar el seu primer EP, enregistrat a Musiclan Studios, d'Avinyonet de Puigventós.

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

MIMETIC THEORY

Amb influències de Arctic Monkeys, Muse, Radiohead, Nirvana, System of a Down, Placebo, Queens of Stone Age, Foals o Mogwai, Mimetic Theory, banda creada l’any 2010 per Ramon Bujaldon, té una maqueta i un disc publicat. 
L’any 2016, amb canvis a la formació, es van aconseguir una sèrie d’èxits a concursos de prestigi, com el Boca Grossa 2016 i el Big Bang Fest 2016. 
Al febrer del 2017 surt a la venda el seu primer àlbum Revealing Content. Per últim, al novembre del 2017 graven la primera part del segon àlbum.

FESTUCS

És una banda festiva la qual proposo per poder oferir un concert divertit, original i únic. Amb un directe que és pura adrenalina, tenen un repertori propi d'estil propi amb una barreja de reggae pagès (autoanomenat) amb rock, rumba empordanesa i punk. Tenen experiència de tres anys i han tocat a escenaris de tot el territori català. També han fet concerts a part del País Valencià, Navarra, festivals i festes majors.