fbpx

Dc 5 desembre | 22 h. | Taquilla 5€ 
*obertura de portes 21.30 h

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

WORTH

WORTH és un grup musical format a la primavera de 2014 per cinc dones de la província de Girona i Barcelona.

En tot just uns mesos de vida aconsegueixen sorprendre crítics i públic fent-se un lloc en l'escena musical de la seva ciutat, demostrant qualitat i bon fer a cada pas que donen.

En 2017 preparen el seu primer àlbum d'estudi "The Essence of Life", gravat a l'estiu / tardor de 2017. Un disc amb projecció àmplia cap al futur, barrejant trets de diferents estils dins del gènere metall, passant així a crear el seu propi estil i seva pròpia tendència.

SHOUTING LAST

Shouting Last es va formar a Girona l'any 2015.
Amb influències de Metall, Rock, blues, new metal. Els 4 experimentats membres de la banda, Pep Moreno (free taxis, Dèria), Enric Ramos ( Sexy toys, balombo), Albert Xifra (Free Taxis, La banda del yuyu) i Rober Garcia ( Head Injury, Hot Staff) treuen un groove metall de denominació pròpia gironina en català.
En plena composició de nou material l'any 2016 van ensenyar al món dues creacions R.I.P i Desperta que es poden escoltar a les principals plataformes digitals (iTunes, Spotify, Deezer), seguit per un recent videoclip estrenat el passat Febrer del 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ypFCoaQUwM0
Després de tancar el festival "The blackout fest" el passat Desembre 2016 i amb un public molt entregat https://www.youtube.com/watch?v=gekLJkk5Y30 es preparan per començar a girar

HOPGUN

Hopgun és una banda de Hardcore-metal amb altes dosis de Rock'n'Roll formada a Girona el 2017. Els components són Marky Faltermeyer  a la guitarra, Johnny Hop al baix, Wiktor Nin a la bateria i Lucio el Cadernero  a la veu. Ara mateix es troben en plena producció del seu primer treball. Lúpul, alcohol i hardcore metal defineix a aquests 4 cràpules.