Dv 5 d'octubre | 21.30 h. | Anticipada 7€ / Taquilla 10€ 
*obertura de portes 21 h. 

Entrades físiques a la benzineria BP de Salt i Musical Eiximenis de Girona
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

PANELLET

Panellet són un power trio de punk dolç de Terrassa nascut l’any 2015. Després de l’estiu publicaran el seu segon disc, un dels més esperats de l’escena. Sputnik (HFMN Barretina), ha estat gravat a Ultramarinos Costa Brava i produït per Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy).

El disc són onze cançons brutals fidels al seu estil que combina lletres fresques i despreocupades escrites en català, amb una base instrumental molt solvent. Panellet estan cridats a endolcir tot el territori. Després de debutar amb Aloha, Panellet han girat per Catalunya i el País valencià escampant la seva dolçor i presentant les seves cançons de punk dolç en català en un vertiginós i ensucrat directe.

L’escena del Punk català viu el seu millor moment gràcies a una escena molt viva, diversa i activa. Grups com Crim o els desapareguts The Anti-Patiks han obert la porta a tota una fornada de grups d’arreu del país amb un denominador comú: l’amor al Punk Rock. Un Punk Rock tan divers com l’escena, amb projectes que van del Punk.